MiniLeasing pakettiauto 1-24 kuukaudeksi

Kuopion Pakujen MiniLeasing on järkevä ja vaivaton tapa hankkia leasing-pakettiauto kotimaassa tilapäiseen pakettiauton tarpeeseen yritys- tai yksityiskäyttöön. Leasing-pakettiautomme tarjoaa joustavat ehdot ja varmasti kilpailukykyset hinnat.

Kuopion pakujen leasing-auto on vaivaton ja huoleton

Tarjoamme joustavan MiniLeasing-tuotteen, joka ei sisällä pitkäaikaista sitoutumista tai aloitus- tai lopetusmaksuja. Leasing-auton voit palauttaa 30 vuorokauden jälkeen milloin vain ilman irtisanomisaikaa. Käytössäsi on koko laaja autokalustomme, ja hinta sisältää mm. kattavan 2000 kilometrinpaketin, liikenne- ja kaskovakuutukset (max. 800€ omavastuu), huollot ja korjaukset sekä 24/7 Vianor tiepalveluturvan. Autot toimitetaan myös kotiovellesi ympäri Suomen maan pientä korvausta vastaan.

Turvallisesti matkaan Kuopion Pakujen leasing-autolla

Leasing-automme ovat nykyaikaisia ja turvallisia. Kaikkiin leasing- ja vuokra-autoihimme on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia lisävarusteita juuri tarpeidesi mukaan. Myös lisäpalveluita on autoleasingin yhteydessä tarjolla runsaasti. Räätälöimme kanssasi juuri itsellesi parhaiten sopivan leasing-autosopimuksen ja palvelukokonaisuuden. Huoleton ja joustava vaihtoehto kenelle tahansa – voit katkaista sopimuksen heti 30 vuorokauden jälkeen koska tahansa.

Autojen teippaus

Lyhyissä leasingsopimuksissa pakettiautoista voidaan poistaa Kuopion Pakujen mainosteipit lisämaksusta ja pitkissä ilman lisämaksua. Halutessaan asiakas voi teippauttaa auton omilla teipeillään omalla kustannuksellaan. Asiakas vastaa omien teippiensä poistamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Lue asiakaspalautteet

Pakettiautot ja hinnoittelu

Pieni pakettiauto – tilavuus 7 m³ – B-kortti

Ford Transit Custom L2H1 

 • Istumapaikkoja: Paikat 3 hengelle
 • Vaihteisto: Manuaali
 • Iskutilavuus: 2190 cm³
 • Käyttövoima: Dieselöljy
 • Tavaratilan tilavuus: noin 7 m³
 • Pakun ulkomitat: pituus 5,34m, leveys 2,08m ja korkeus 2,01m
 • Tavaratilan sisämitat: pituus 2,92m, leveys 1,78m ja korkeus 1,41m
 • Varusteet: Peruutuskamera, vakionopeudensäädin, vetokoukku ja webasto

  Alk. 722,00€/kk + alv.

Jätä tarjouspyyntö!

Ota yhteyttä, niin löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun ajoneuvotarpeeseesi:


  Yhteystiedot

  Vuokrausta koskevat tiedot

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.