Minibussin vuokraus Jyväskylä 1+8 henk. – B-kortti

Ford Transit Combo VIP-varusteltu minibussi jossa paikkoja 1+8. Autosta löytyy mikroaaltouuni sekä jääkaappi.

Kaikissa autoissamme täyskasko vakuutukset ja yhteistyökumppanimme Vianorin järjestämä tiepalveluturva mahdollisia rengasrikkoja yms varten.

Ford Transit Combo VIP vm. 2019

 • Istumapaikkoja: 1 + 8 henkilöä
 • Vaihteisto: Manuaali
 • Iskutilavuus: 2140 cm³
 • Käyttövoima: Dieselöljy
 • Tavaratilan tilavuus: noin 3 m³
 • Pakun ulkomitat: pituus 5,91m, leveys 1,99 m ja korkeus 2,7 m
 • Varusteet:  Webasto – jääkaappi – mikroaaltouuni – vakionopeudensäädin – ilmastointi – Monitoiminäyttö – Parkkitutkat/kamera – Bluetooth – USB pistokkeet ja paljon muuta.
 

Minibussin / tila-auton tarjouspyyntö 

Pidemmissä tai usein toistuvissa vuokrauksissa voit laittaa tarjouspyyntöä niin katsotaan sopimushintoja. 

  Yhteystiedot

  Vuokrausta koskevat tiedot

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Minibussin vuokraus Jyväskylästä on nykyään kätevää. Kaveriporukalla festareille, perheen kanssa Lappiin reissulle?  Miten jos kyyditettävänä on osa futis- tai jäkisjoukkuetta tai olet arvovaltaisten vieraiden kanssa liikenteessä. Meillä olisi tarjolla 1+8-paikkainen VIP-bussiksi varusteltu Ford Transit Custom Combo tila-automme. Kuljettajalle riittää B-ajokortti. Ryhmä ja matkatavarat kyytiin ja eikun reissuun.

  Toisinaan on hetkiä, jolloin tarvetta olisi isommalle tila-autolle. Tila-autokaupoille ei kuitenkaan kannata lyhytaikaisen, eikä hieman pidempiaikaisenkaan tarpeen vuoksi lähteä, vaan edullisemmaksi ja helpommaksi tulee vuokrata meiltä minibussi!

  Tarvitsitpa isompaa autoa työmatkoihin, retkille tai pidemmälle lomareissulle, työkavereiden, perheen tai ystävien kanssa, niin meiltä saat hyvillä ajo-ominaisuuksilla ja lisävarusteilla varustetut minibussit, joissa matkustat mukavasti ja turvallisesti.

  Koska minibussimme on henkilöauto, niin tavallinen ajokortti riittää niiden ajamiseen ja sillä saa ajaa tavallisen henkilöauton nopeusrajoituksin. Kysy hintaa Jyväskylän tila-autolle!