Muutot ja pienkuljetukset Jyväskylässä!

Pakettiauto yhdellä muuttomiehellä  60€/h

Jyväskylän Pakuilla on käytössä tuntihinnoittelu. Eli maksatte vain tuntityöstä puolen tunnin tarkkuudella. Mikäli haluatte saada kuljetuksenkestoarvio voitte lähettää meille tarjouspyynnön. Kerro lomakkeella muuttotarpeesi mahdollisimman tarkasti, jotta voimme arvioida muuton keston tunneissa.

Huomiothan, että arviointi on vain suuntaa antava. Jokainen muutto on yksilöllinen ja kestoon vaikuttaa moni asia esim. asunnon koko, tavaroiden määrä, pakkaus, muuttomatkat, hissien koot, kerroksien määrät ja kantomatkat.

Laskutus tapahtuu puolen tunnin tarkkuudella.

Avaimet nopeaan ja stressittömään muuttoon

Olipa kyse kotimuutosta, yritysmuutosta tai vaikka ulkomaanmuutosta, me NJyväskylän Pakuilla olemme sinua varten helpottamassa muuttourakkaasi. Saat meiltä juuri sinulle sopivan muuttoavun, henkilöstömme ovat muuttojen ammattilaisia ja ajoneuvokalustomme on juuri muuttokäyttöön varusteltua.

Hoidamme muuton silloin kun sinulle parhaiten sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jotta voimme varmistaa palvelun toivomanasi ajankohtana, vahvistathan tilauksesi hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, vastaamme viimeistään 24h sisällä.


    Yhteystiedot

    Muuttoa koskevat tiedot

    * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Muuttopalvelu edullisesti ja nopeasti

    Luotettava, edullinen ja nopea muuttopalvelu Jyväskylästä pitkällä kokemuksella. Tarjoamme muuttopalveluja niin pakettiautoilla. Tarvittaessa puramme huonekalut ja pakkaamme tavarat. Kotimuuttojen lisäksi teemme myös yritysmuuttoja ja muuttosiivouksia. Voit toki myös vuokrata meiltä pakettiauton. Meillä ei ole muuttovastarintaa!